0519 554117

Garage

Snelservice

Voor kleine onderhoudswerkzaamheden of kleine reparaties (bandenspanning, vloeistofniveaus, het vervangen van een ruitenwisser etc) kunt u altijd, zonder afspraak bij ons terecht.

APK Keuringsstation

We zijn een RDW erkend APK keuringsstation voor zowel benzine- als dieselauto’s. Wij hebben twee gediplomeerde APK Keurmeesters.

Airco service

Uiteraard controleren wij ook uw airco. Met onze STEK-erkende technicus zorgen wij ervoor dat uw auto ook in zomerse hitte heerlijk koel blijft. Ook een opfrisbeurt van de airco behoort tot de mogelijkheden.

Kleine of grote beurt

In de garage kunt u terecht voor een grote- en kleine beurt, voor de zomer- en winter checks. Zo zorgen we dat u niet alleen veilig de weg op gaat, maar ook nog eens extra lang plezier heeft van uw auto.

Storingen uitlezen

Brand er een lampje op het dashboard? Laat uw auto dan door onze monteur uitlezen, zo zien we direct welk onderdeel gerepareerd of vervangen moet worden!

ANWB Partnerbedrijf

Garage- en Tweewielerbedrijf Visser voert als partnerbedrijf van de ANWB Wegenwacht pechhulpverleningen uit conform de standaard van de Wegenwacht. Ook op Ameland en 24 uur per dag! Tel: 088 269 2888. Meer informatie: ANWB Pechhulp - Wegenwacht